1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Vizita reprezentanţilor Norvegiei la SNPAP Târgu-Ocna

Scris de  Administrator 08 Mai 2017 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)

În perioada 03 - 04 mai 2017, la sediul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, a avut loc întâlnirea prelimiară cu reprezentanţii Norvegiei, în vederea stabilirii bazei de colaborare în cadrul proiectelor finanţate prin Mecanismul Financiar Norvegian. Şcoala va fi beneficiară atât în ce priveşte dezvoltarea şi modernizarea infrastructurii prin construirea unui complex sportiv multifuncţional, cât şi dezvoltarea resurselor umane, prin crearea şi utilizarea unor mecanisme de formare profesională moderne.

Delegaţia norvegiană, constituită din domnii Knut ANDERSEN, Ole STAGEBERG şi Jostein SKJOBERG, factori de decizie privind stabilirea premiselor proiectului şi implementarea acestuia, a fost însoţită de către o echipă din partea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor formata din specialişti din cadrul Serviciului de Cooperare şi Programe şi din cadrul Direcţie Management Resurse umane.

În cadrul întâlnirii, la care au participat conducerea Şcolii şi personalul care va constitui echipa de proiectare şi implementare a activităţilor proiectului, s-au stabilit domeniile în care Şcoala va fi direct implicată şi următorii paşi în realizare.

 

 

Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic