1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Târgu-Ocna la Târgul de turism 2013

Scris de  Administrator 18 Noiembrie 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

Editia de toamna 2013 a avut loc in perioada 14-17 Noiembrie in Pavilioanele C1, C2, C4 - C5 - ROMEXPO si se va axa, in principal, pe promovarea ofertelor turistice destinate sezonului de iarna, atat in Romania, cat si in strainatate.

Editia de primavara 2013 in fapte si cifre:

La editia de primavara 2013, Targul de Turism al Romaniei a reunit un numar de peste 275 de companii din domeniul turistic, fiind vizitata de peste 30.000 de vizitatori.

Cea de-a XXIX - a editie a targului a marcat un nou succes in agendele organizatorilor si partenerilor care au dovedit si de aceasta data o deosebita implicare si entuziasm: Camerele de Comert si Industrie din Romania, ANAT - Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania, FPTR - Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, ANTREC - Asociatia Nationala de Turism Rural Ecologic si Cultural si OPTBR - Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania.

Pe perioada celor patru zile de expozitie, vizitatorii au putut alege dintr-o gama variata de oferte destinate sezonului estival, atat in Romania, cat si in strainatate, ce au vizat turismul cultural, rural si de business, turismul de tratament, destinatii exotice, croaziere, turismul de aventura sau pelerinaje culturale etc.

Pentru un plus de impact, companiile participante au prezentat sub conceptele “early booking” si “instant booking” oferte si discount-uri atractive, valabile doar pe perioada desfasurarii evenimentului.

Organizatorii au derulat, si in acest an, special pentru publicul interesat, un bogat program de evenimente conexe – conferinte, seminarii, programe artistice, lansari de carte, prezentari de documentare precum si expozitii de fotografie, la care participantii au putut castiga o croaziera pe Marea Mediterana, sejururi all-inclusive in tara si strainatate, cadouri constand in reviste de specialitate sau articole de calatorie.

Referitor la segmentul business-to-business, targul a reprezentat, pentru majoritatea expozantilor o importanta platforma de reinnoire a relatiilor existente, de fidelizare a partenerilor traditionali, dar si de stabilire de noi contacte si contracte. In acest sens, Targul de Turism al Romaniei isi propune sa contribuie la consolidarea industriei turismului din Romania, atat prin promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din tara noastra, cat si prin organizarea de seminarii menite sa aduca in atentia autoritatilor dificultatile din acest domeniu.

Stațiunea turistică Târgu-Ocna a fost reprezentată prin materiale de promovare turistică, broșuri, pliante, mape precum și produse din Mina Salina. În cadrul târgului societatea Salrom a promovat Mina turistică și de tratament Mina Salina aflată în stațiunea turistică Târgu-Ocna.

Foto: Neli Șilochi

Ultima modificare la Luni, 18 Noiembrie 2013 14:19
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic