1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Sala Florin Piersic - inaugurată în Mina turistică Salina din Târgu-Ocna

Scris de  Administrator 16 Decembrie 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

Managerul general SALROM, târgocneanul Aurel Bucur, a precizat că în maximum 20 de ani Mina Salina își va schimba principalul obiect de activitate și trebuie construită o strategie pentru menținerea interesului față de această locație. Cea mai indicată este atragerea turiștilor prin promovarea unor acțiuni de interes național, desfășurate în subteran.
Seria de activități a debutat cu organizarea unui concurs de șah în Mina Salina, pentru că această locație oferă cele mai bune condiții climatice, efectul benefic al aerului din mina de sare este cunoscut.

„Eu îmi doresc foarte mult dezvoltarea Salinei, a turismului în Salina Târgu-Ocna având în vedere și scăderea perspectivei de exploatare a sării. Trebuie să promovăm un alt obiect de activitate pentru dezvoltarea Salinei și implicit a stațiunii Târgu-Ocna. Până la finele anului, cel târziu de Sfânta Varvara, pe 4 decembrie, vom inaugura o sală de spectacole care este într-un stadiu de 50% realizată. Iar primul invitat de onoare este prietenul Florin Piersic, care mi-a promis că va fi prezent mai ales ca această sală îi va purta numele. Pentru prima dată în subteran va fi pusă în scenă piesa de teatru «Străini în noapte» jucată de maestru împreună cu Medeea Marinescu, în regia lui Radu Beligan. Nu ne oprim aici, vor urma concerte de muzică de cameră, corală și ateliere de pictură. Turismul reprezintă o importantă sursă de promovare și de venit, dar am în vedere dezvoltarea tuturor domeniilor de activitate și mă refer la aducerea de noi linii de paletizare și de ambalare a sării în pungă și în sac. Pentru prima dată în România, îmi propun să realizăm două depozite în zăcăminte de sare pentru gaze naturale, este un proiect ambițios pe care îl vom definitiva în 5-10 ani“ – a declarat Aurel Bucur. Sursa: Ziarul de Bacau

Astfel în data de 18 decembrie 2013, Mina turistică și de tratament Salina Târgu-Ocna va inaugura sala de spectacole ce va purta numele celebrului actor Florin Piersic. După inaugurarea sălii, maestrul actor va interpreta piesa "Străini în noapte" alături de frumoasa Medeea Marinescu.

Orele de începere a spectacolului : 19.00-21.00

Prețul biletelor de intrare în funcție de locurile din sală:

100 lei / persoana pentru locurile din primele 2 rânduri (sectorul VIP rând A si B)

80 lei /persoana pentru locurile din rândurile C-D

60 lei de persoană pentru locurile din rândurile F-L

Biletele se pot procura de la Casa de bilete-punct primire turisti si prin sediul postului Radio Kit Onești.

Vă rugăm să vă prezentați cu cel puțin jumătate de oră înainte de începerea spectacolului pentru transportul în subteran. Vă așteptăm cu drag să vă bucurați alături de noi, lângă un mare maestru național și internațional.

 

 

                Spectacolul de teatru „Străini în noapte“, de Eric Assous, în regia lui Radu Beligan şi în interpretarea actorilor Florin Piersic şi Medeea Marinescu, a făcut audiența să aplauze frenetic. Este o comedie romantică, în care răsturnările de situaţie şi minciuna se împletesc cu seducţia, dar şi o meditaţie pe tema timpului care trece. Maestrul Florin Piersic a dorit să precizeze că se va întoarce oricând cu plăcere aici, la Târgu-Ocna. Acest loc i-a dăruit prima soție. Acum directorul general SALROM, târgocneanul Aurel Bucur alături de Directorul minei Salina, îi onorează valoarea și excelența prin inaugurarea sălii de spectacole Florin Piersic. Datorită drepturilor de autor, nu am putut înregistra sau fotografia spectacolul. Dar se merită să-l vedeți pe viu.

Sala Florin Piersic 2013  0003

 Mai jos aveți și fotografiile realizate de Tody căruia îi mulțumesc pe această cale.

Florin PiersicFilmul de mai jos nu este realizat la Târgu-Ocna.

 Actorul de 77 de an ani şi mult mai tânăra lui parteneră de scenă Medeea Marinescu (39 de ani) s-au prezentat zilele trecute în faţa publicului din Târgu Ocna, punând în scenă piesa “Străini în noapte”, la câteva zeci de metri sub pământ. “Nu m-am gândit vreodată că o să jucăm această piesă într-o mină de sare. Am fost impresionat de acestă idee şi am fost de acord pentru că ne e drag publicul care ne vede mai rar. La Târgu Ocna nu jucasem până acum, iar legăturile mele cu acest oraş sunt vechi pentru că soţia mea, mama lui Florin Piersic jr, actriţa Tatiana Iekel, e din această localitate. Iar faptul că sala de spectacole inaugurată îmi poartă numele e un gest care m-a lăsat cu gura căscată şi cu sufletul topit“, ne-a declarat emoţionat marele actor.

 

Ultima modificare la Joi, 01 Octombrie 2015 19:52
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic