1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Protest la Spitalul penitenciar Târgu-Ocna

Scris de  Administrator 05 Octombrie 2016 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)

Conform calendarului de proteste ale Sindicatelor reprezentative din sistemul penitenciar SNLP și FSANP, astăzi a venit rândul angajaților din Penitenciarul Spital Targu Ocna, Centrul Educativ Târgu Ocna și Școala Națională de Administrație Penitenciară să protesteze împotriva nedreptăților și inechităților girate de către Guvernul Cioloș și Ministrul Justiției d-na Raluca Prună. Acţiunea de astăzi face parte din seria de proteste care au început la data de 26 septembrie 2016, în acest mod înțelegând să facem apel către Guvernul Cioloş să respecte OUG 20/2016 privind compensaţiile salariale şi în ceea ce priveşte angajaţii din penitenciare, pentru că şi noi facem parte din sistemul de apărare, la fel ca şi celelalte structuri ale MAI.

La Penitenciarul Spital Târgu Ocna sunt acumulate peste 21.000 de ore suplimentare neplătite şi avem probleme şi cu acordarea concediilor de odihnă, care au fost acoperite până acum în proporţie de 45% din cauza faptului că avem deficit de personal, în plus, vrem să semnalăm problemele cu care ne confruntăm în activitatea de zi cu zi, precum și lipsa de personal.
Prin acest protest dorim să sensibilizăm Guvernul să nu mai aplice discriminatoriu o ordonanţă care este pentru tot sistemul public şi de apărare.

Cei aproximativ 50 de protestatari s-au strâns în faţa Penitenciarului Spital Târgu Ocna în jurul orei 09.00, și au pichetat în mod pașnic timp de aproximativ o oră și 40 de minute, după care s-au retras, protestul desfăşurându-se fără incidente.

Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic