1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Donăm pentru viaţă - elevii Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare

Scris de  Administrator 13 Aprilie 2017 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)

Un coleg din cadrul Penitenciarului Drobeta Turnu Severin se zbate, pe patul de spital, între viaţă şi moarte. Elevii Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare, din proprie iniţiativă, sprijiniţi de conducerea Şcolii, au oferit o rază de speranţă familiei ce trece prin momente grele, donând sângele de care acesta are atâta nevoie în decursul acestor zile.

Ca viitori agenți de penitenciare, elevii Şcolii noastre sunt conștienți de faptul că nimic nu este mai presus decât viața, indiferent a cui este aceasta, cu atât mai mult a colegului lor.

În zilele de 04, 11 și 12 aprilie, 60 de elevi din cadrul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare (din care 30 aparţinând Structurii de Învăţământ Arad) au participat la campania de donare de sânge, pentru a întinde o mână de ajutor unui coleg pentru care sângele lor poate însemna VIAŢĂ.

Astfel, am primit cu toții reconfirmarea faptului că valorile morale și umane pe care încercăm să le insuflăm elevilor Școlii noastre cresc pe zi ce trece și că eforturile profesorilor noștri sunt răsplătite cu fiecare ocazie.

Nimic nu se face fără oameni, fără bunătate și fără dorința de a strecura în mișcarea universului o scânteie de BINE și o fărâmă de FRUMOS care, contopite, să adauge valoare OMENIRII.

"Nici un gest de bunătate, indiferent cât e el de mic, nu e în zadar." - Aesop

 

Ultima modificare la Joi, 13 Aprilie 2017 11:20
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic