1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Desfăşurarea concursului de admitere la SNPAP Târgu-Ocna sesiunea 2013

Scris de  Administrator 17 Septembrie 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

Admitere SNPAP 2013 0005În perioada 01 – 13 septembrie 2013, la sediul Scolii Naţionale de Pregătire a Agentilor de Penitenciare Tîrgu Ocna s-a desfăşurat concursul de admitere pentru ocuparea a 200 locuri (30 femei şi 170 bărbaţi), organizat în conformitate cu prevederile Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului de admitere la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, aprobată prin ordinul ministrului justiţiei nr 2412 din 12 august 2013, ale Graficului de desfăşurare, precum şi ale Deciziilor directorului general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor. La această sesiune de admitere au fost înscrişi un număr de 615 candidaţi (dintre care 474 bărbaţi şi 141 femei).
Concursul de admitere a fost coordonat de către o comisie centrală de admitere şi de comisii separate, respectiv comisia pentru efectuarea contravizitei medicale, comisia pentru verificarea aptitudinilor fizice, comisia pentru verificarea cunoştinţelor la “Limba română” şi comisia pentru verificarea cunoştinţelor la “Istoria românilor”.
Etapele concursului de admitere s-au desfăşurat astfel:
- în perioada 01 - 05 septembrie 2013, s-a efectuat contravizita medicală şi a fost susţinută proba de verificare a aptitudinilor fizice de către candidaţii înscrişi la concursul de admitere.
Contravizita medicală a constat în verificarea aptitudinii medicale şi a datelor antropometrice ale candidaţilor, fiind aplicabile prevederile metodologiei de examinare medicală şi a baremelor pentru încadrarea personalului în unităţile Administraţiei Naţionale a Penitenciare, precum şi pentru candidaţii la concursul de admitere în unităţile de învăţământ din sistemul administraţiei penitenciare, aprobată prin ordin al ministrului justiţiei.
În urma efectuării contravizitei medicale şi după susţinerea probelor de verificare a aptitudinilor fizice au fost admişi un număr de 426 candidaţi (dintre care 101 femei şi 331 bărbaţi).
- în perioada 06 - 07 septembrie 2013, au fost susţinute probele de verificare a cunoştinţelor la „Limba română”, respectiv „Istoria românilor”;
- în data de 10 septembrie 2013 au fost afişate şi publicate rezultate obţinute de către candidaţii în urma susţinerii probelor scrise la „Limba română” şi „Istoria Românilor”
- În perioada 10 – 11 septembrie 2013, s-au depus contestaţiile pentru probele scrise la Limba română şi Istoria Românilor;
- În perioada 11 – 12 septembrie 2013, au fost soluţionate un număr de 54 contestaţii şi recorectate lucrările, dar nu s-a constatat nicio diferenţă faţă de nota iniţială, fapt care a dus la respingerea contestaţiilor.
- În data de 13 septembrie 2013 au fost afişate rezultatele finale la sediul Scolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna şi transmise, în format electronic, la unităţile care au selecţionat candidaţii. De asemenea, rezultatele obţinute de către candidaţi au fost publicate pe pagina de internet al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, www.anp.gov.ro, respectiv a Şcolii Naţionale de Pregătire a Penitenciarelor.Admitere SNPAP 2013 0001Ultima medie a celor declaraţi admişi la concursul de admitere a fost de 8,61 la femei şi de 6,95 la bărbaţi.
De asemenea, un număr de 24 candidaţi nu s-au prezentat în vederea susţinerii probelor de concurs.
Modul de organizare şi desfăşurare al concursul de admitere a fost atent monitorizat de către un reprezentant al Federaţiei Sindicatelor din Administraţia Naţională a Penitenciarelor, în calitate de observator.

 

Ultima modificare la Marţi, 17 Septembrie 2013 08:37
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic