1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Deschiderea noului an școlar la SNPAP Târgu-Ocna 2013-2014

Scris de  Administrator 07 Octombrie 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

Pentru marcarea într-un cadru festiv a momentului începerii şcolii de către elevi, în ziua de luni, 7 octombrie 2013, începând cu ora 10, a avut loc FESTIVITATEA DE DESCHIDERE A ANULUI ŞCOLAR 2013 – 2014 - eveniment deosebit atât pentru instituţia noastră, cât şi pentru cei 200 tineri elevi din România (170 bărbaţi şi 30 femei) şi 10 tineri elevi din Republica Moldova (9 bărbaţi şi o femeie).

La Festivitatea de deschidere a noului an şcolar au participat subcomisar de penitenciare Raluca STUPARU – Sef serviciu Formare Profesionala din cadrul Direcţiei Management Resurse Umane – Administraţia Naţională a Penitenciarelor, primarul oraşului Tîrgu Ocna, colaboratori ai şcolii, alţi invitaţi.

An scolar 2013-2014 0001De asemenea, la eveniment a participat si domnul agent de penitenciare Gabriel Mihăiţă ADUMITROAE, în prezent angajat al Penitenciarului Vaslui, care a fost declarat şef de promoţie al Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, în anul şcolar 2012 – 2013, titlul acordat în baza rezultatelor şcolare de excepţie obţinute în procesul de pregătire.

Festivitatea s-a desfăşurat în sala de festivităţi a şcolii şi a avut ca momente importante: discursul de deschidere al directorului şcolii, scurt Te Deum, discursul Primarului oraşului Tîrgu Ocna, discursul reprezentantului din partea Direcţiei Management Resurse Umane - ANP şi vizionarea filmului de prezentare al şcolii.

Devenit deja o tradiție, momentul cel mai emoționat al festivităţii este cel în care seful de promoție 2012 - 2013 înmânează „Cheia de onoare a Scolii” elevei care a obţinut media cea mai mare la concursul de admitere si transmite elevilor mesajul său de încurajare pentru începerea cursurilor.

Ceremonialul Festivităţii de deschidere a anului şcolar a fost completat în mod deplin de acordurile imnului Gaudeamus care a reuşit să stârnească în sufletul întregii audienţe emoţii puternice transformând evenimentul într-un moment memorabil.

An scolar 2013-2014 0002În prezent, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, instituţie de învăţământ postliceal militar, acreditată prin ordin al Ministrului Educaţiei Naţionale, oferă viitorilor agenţi de penitenciare pregătirea specifică domeniului execuţional penal. Procesul instructiv-educativ este asigurat de un personal format din profesori, psihologi, referenţi, agenţi instructori, întreg colectivul ocupându-se de formarea celor ce vor pune în aplicare prevederile legale privind executarea pedepselor şi măsurilor privative de libertate, vor menţine ordinea şi disciplina în mediul penitenciar, în spiritul respectului demnităţii umane şi care vor contribui la pregătirea persoanelor private de libertate pentru revenirea la viaţa socială.

An scolar 2013-2014 0004

Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic