1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Activităţi de învăţare pe termen scurt în cadrul programului "Learning by Doing"

Scris de  Administrator 04 Aprilie 2017 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)

 

În perioada 27- 31 martie 2017, o echipă de 10 profesori şi specialişti din cadrul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a participat la cea de-a cincea activitate din cadrul proiectului ,,Learning By Doing”, intitulată ,, Activităţi de învăţare pe termen scurt”, ce s-a desfăşurat la Centrul de Formare al Administrației Penitenciare din Kalisz, Polonia. Proiectul ,,Learning By Doing” se desfăşoară ca urmare a obţinerii de către Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a unei linii de finanţare din fonduri europene nerambursabile în cadrul programului ERASMUS +.

La întâlnirea de studiu au participat şi specialiştii reprezentanţi ai instituţiilor partenere în proiect din Italia, Franţa, Turcia, Polonia şi Republica Moldova.

Întâlnirile transnaţionale ale proiectului constau în şedințe comune ce constituie pentru cei implicați un prilej de a câştiga experienţă în organizarea şi desfăşurarea procesului de instruire, precum și de a utiliza cele mai eficiente metode de abordare a unor teme ce se regăsesc în curriculum-ul comun al celor șase țări.

Organizarea acestei întâlniri comune are ca obiective schimbul de idei şi bune practici în domeniul pregătirii personalului de penitenciare, participarea la activităţi didactice demonstrative organizate de către instituţia gazdă şi completarea celor două ghiduri, respectiv ,,Ghidul de bune practici pentru pregătirea în domeniul intervenţiei profesionale” şi ,,Ghidul de bune practici pentru pregătirea în domeniul intervenţiei şi salvării în cazuri de urgenţă”.

Acest proiect a fost inițiat și coordonat de către Şcoala noastră din dorința constantă de a ne lărgi sfera de cunoaștere, de a adăuga valoare procesului didactic și de a dezvolta abordări inovatoare în ceea ce privește pregătirea personalului de penitenciare.

 

Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic