1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Eveniment cultural la Spitalul penitenciar Târgu-Ocna

Scris de Administrator 04 Decembrie 2013 Publicat in Actualităţi

Vineri 29 noiembrie in cadrul Penitenciarului Spital Târgu ocna s-a desfăşurat un emoţionant eveniment cultural artistic.


Bilanțul SNPAP Târgu-Ocna pe anul 2013

Scris de Administrator 08 Februarie 2014 Publicat in Actualităţi
Vineri, 7 februarie 2014, începând cu ora 10, a avut loc în Sala de Festivităţi a unităţii, şedinţa de bilanţ al activităţilor desfăşurate la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, în anul 2013, la care au participat echipa de management, personalul unităţii iar în calitate invitat, domnul Primar al Oraşului Staţiune Tg. Ocna, economist Ştefan Şilochi.

Bilanțul Spitalului penitenciar Târgu-Ocna

Scris de Administrator 10 Februarie 2014 Publicat in Actualităţi

Vineri 07.02.2014, la sediul Penitenciarului Spital Targu Ocna s-a desfasurat sedinta de bilant a activitatii pentru anul 2013, cu aceasta ocazie directorul unitatii comisar şef de penitenciare Dr. Denise Anca OLAR a prezentat Raportul de activitate in care a fost evidentiata intreaga activitate din anul precedent si modul in care au fost indeplinite sarcinile de serviciu ce au revenit fiecarui sector de activitate.

Problemele si beneficiile turismului balnear, dezbatute in salina de la Targu-Ocna

Scris de Administrator 03 Martie 2014 Publicat in Actualităţi

La conferinta organizata de Societatea Nationala a Sarii au participat medici de familie si specialisti din Sanatate, impreuna cu reprezentanti ai unor institutii cu atributii in domeniu.

Concert extraordinar "2 vieți pentru muzică" în Sala de spectacole "Florin Piersic" - Mina Trotuș

Scris de Administrator 04 Martie 2014 Publicat in Actualităţi

Pe 28 martie ora 18.30, Mina Trotuș va găzdui concertul extraordinar "2 vieți pentru muzică" susținut de Daniela Vlădescu și Bianca Ionescu. Acesta se va desfășura în sala de spectacole "Florin Piersic" ce se află la peste 240 m adâncime. În program vor fi arii și duete celebre, cantzonete, șlagăre românești și internaționale.

LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner
Statistici Trafic