1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Pentru că istoria se scrie în fapte, iar trecerea anilor contorizează asta... 105 ani.

Vineri, 23 Ianuarie 2015 13:12 Publicat in Actualităţi

În vara anului 1910, adică în urmă cu 105 ani, în orașul Târgu-Ocna începeau lucrările de construcție la unul dintre cele mai frumoase și mai impozante edificii din România, având destinația de palat administrativ, adică de primărie; în anul 2012 s-au sărbătorit 100 de ani de la inaugurarea acestui autentic monument de arhitectură, realizat în cel mai pur stil neoromânesc, unul ce se va impune ca stil național, specific românesc.


Meteor sau rachetă...? Acesta a trecut şi peste staţiunea turistică Târgu-Ocna

Miercuri, 14 Ianuarie 2015 16:34 Publicat in Actualităţi

Un fenomen similar unui meteor, produs deasupra Romaniei in noaptea de marti spre miercuri, a generat pareri impartite in randul specialistilor, presedintele ROSA declarand pentru Mediafax ca nu stie daca a fost un meteorit, in timp ce un oficial al Observatorului Astronomic a confirmat supozitia.


Botezul Domnului-Boboteaza în Staţiunea turistică Târgu-Ocna 2015

Marţi, 06 Ianuarie 2015 12:36 Publicat in Actualităţi

Pe 6 ianuarie prăznuim Botezul Domnului, cunoscut în popor sub denumirea de Boboteaza.


Managementul situaţiilor de urgenţă la SNPAP Târgu-Ocna

Vineri, 12 Decembrie 2014 12:29 Publicat in Actualităţi

Joi, 11 decembrie 2014, la sediul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna s-a desfăşurat o activitate pe linia cunoaşterii şi prevenirii situaţiilor de urgenţă, la care au participat elevii şcolii şi doi reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgență “Maior Constantin Ene” Bacău.


Hramul Bisericii din Mina Trotuş de Sfânta Varvara în 2014

Joi, 04 Decembrie 2014 14:44 Publicat in Actualităţi

La slujba Sfintei Liturghii din locaşul de închinăciune aflat la o adâncime de 240 de metri, sub nivelul solului, au participat credincioşi din Târgu Ocna şi din alte părţi ale ţării.


Spuneți generațiilor viitoare că noi ne-am făcut datoria.

Duminică, 16 Noiembrie 2014 11:56 Publicat in Actualităţi

Pe frontispiciul celui mai frumos monument de pe Valea Trotușului, Monumentul Eroilor 1916-1919, ce se află în frumoasa stațiune turistică Târgu-Ocna, stă scrisă o certitudine: "Spuneți generațiilor viitoare că noi ne-am făcut datoria...".


Ziua Vânătorilor de munte la a IX-a ediție

Joi, 30 Octombrie 2014 12:50 Publicat in Actualităţi

Târgu-Ocna vă invită mâine, 31 octombrie 2014, ora 12.00 să luați parte la cea de-a IX-a ediție a manifestării "Ziua Vânătorilor de munte", organizată de către Autoritățile locale și Batalionul 22 "Cireșoaia" - Vânători de munte, din localitatea Sfântul Gheorghe, jud. Covasna.


"Gratiile nu distrug suflete" - conferință ținută la SNPAP Târgu-Ocna

Marţi, 21 Octombrie 2014 13:01 Publicat in Actualităţi
Vineri , 17 octombrie 2014, începând cu ora 800, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a organizat Conferinţa - „Gratiile nu distrug suflete”, în cadrul căreia au fost invitaţi să susţină prelegeri domnul Octav Bjoza – subsecretar de stat în cadrul secretariatului general al Guvernului, scriitor şi preşedinte al Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, şi domnul Ioan Chertiţie – scriitor şi preşedinte al Asociaţiei Pro - Activ Memoria.

"Împreună schimbăm" - proiect ce s-a desfășurat la SNPAP Târgu-Ocna

Luni, 13 Octombrie 2014 13:05 Publicat in Actualităţi
Joi , 9 octombrie 2014, la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare a avut loc prezentarea proiectului ,, Împreună schimbăm”, proiect ce face parte din Programul Naţional de educaţie alternativă pentru minorii şi tinerii din penitenciare.

La mulți ani de ziua voastră, stimați profesori făurători de înțelepciune.

Duminică, 05 Octombrie 2014 11:46 Publicat in Actualităţi

Ziua de 5 octombrie este desemnată, pe plan mondial, sărbătoarea profesională a profesorului. În mai multe țări, Zilele profesorilor sunt destinate a fi zile speciale pentru aprecierea cadrelor didactice.


Ziua internațională a vârstnicilor - la a III-a ediție

Miercuri, 01 Octombrie 2014 13:52 Publicat in Actualităţi

În fiecare an, la 1 octombrie, toate statele membre ONU marchează, prin diverse evenimente, Ziua internațională a vârstnicilor (International Day of Older Persons). Tema lansată pentru 2014 este: "Nu lăsăm pe nimeni în urmă - promovăm o societate pentru toți".


Târgocneanul Alexandru Bogdan în echipa Cronicii cârcotașilor

Marţi, 23 Septembrie 2014 12:03 Publicat in Actualităţi

Noul sezon al emisiunii de umor „Cronica Cârcotaşilor“ a debutat , la Prima TV, într-o nouă formulă după destrămarea vechii trupe, noii prezentatori, „bebeluşa“ Ioana Petric şi actorul Alexandru Bogdan, mărturisind că vor lucra în acest sezon „sub atenta îndrumare a lui Şerban Huidu“.


Absolvirea promoției "Constantin Brâncoveanu" 2014 - SNPAP Târgu-Ocna

Joi, 28 August 2014 16:01 Publicat in Actualităţi

Joi, 28 august, în Piaţeta Primăriei oraşului Târgu-Ocna a avut loc festivitatea de absolvire a Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare, Promoţia ,,Constantin Brâncoveanu”, cu un număr de 202 de absolvenţi (162 băieţi şi 30 fete din România şi 10 absolvenţi din Republica Moldova).


Stațiunea Târgu-Ocna - credință, natură, sănătate, cultură

Luni, 25 August 2014 15:43 Publicat in Turism

Atestat documentar pe la 1306 într-un hrisov dat de domnitorul Alexandru cel Bun care acorda privilegiul exploatării sării către doi frați de origine transilvană, orașul stațiune de interes național Târgu Ocna deține în prezent câteva recorduri la nivel național ce pun în relief virtuțile localității: credință, natură, sănătate, cultură, eroism.


Miting aerian la Baza 95 Aeriană Bacău

Miercuri, 18 Iunie 2014 08:51 Publicat in Actualităţi

Mii de bacauani au participat sambata dimineata la show-ul aviatic oferit de personalul Flotilei 95 Aeriana Bacau cu prilejul  comemorării a celor 70 de ani ce-au trecut de la ultimul zbor de luptă al unuia dintre așii aviației de vânătoare românești, cpt. av. Alexandru Șerbănescu.. Evolutiile de exceptie ale pilotilor civili si militari, precum si simularea unui exercitiu real de lupta i-au lasat cu sufletul la gura pe spectatori. 


Miting aviatic - 70 de ani de la ultimul zbor - Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu

Vineri, 13 Iunie 2014 12:35 Publicat in Actualităţi

Pregătirile pentru mitingul aviatic de la Baza 95 Aeriană “Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu” au intrat în linie dreaptă.


Seminarul "Autoapărare-Educație și spirit" la a IV ediție în stațiunea turistică Târgu-Ocna

Joi, 05 Iunie 2014 15:24 Publicat in Actualităţi

Joi, 5 iunie 2014, pe baza sportivă din Parcul Măgura a oraşului Tîrgu Ocna, a avut loc festivitatea de închidere oficială a celei de-a IV-a ediţii a Seminarului Tehnic Naţional „AUTOAPĂRAREA – EDUCAŢIE ŞI SPIRIT”, organizat de Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare în colaborare cu Federaţia Română de Taekwondo şi Primăria oraşului staţiune Tîrgu Ocna.


Ziua Eroilor aniversată în stațiunea turistică Târgu-Ocna

Joi, 29 Mai 2014 17:18 Publicat in Actualităţi

De Ziua Înălțării Domnului (mare sărbătoare creștină, care comemorează înălțarea la cer a lui Iisus Hristos, la 40 de zile după Înviere) celebrăm Ziua Eroilor, sărbătoare națională a poporului român, în memoria celor căzuți de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă, pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării și întregirea neamului.


Sanatoriu balnear la 13 grade în Mina Trotuș, din stațiunea turistică Târgu-Ocna

Joi, 29 Mai 2014 09:14 Publicat in Turism

Compania Salrom, proprietara minelor de sare de la Târgu Ocna, va demara o investitie majora intr-un sanatoriu de tratament balnear. Aici, se vor putea trata bolnavii de astm bronsic si cei cu alte diverse afectiuni ale cailor respiratorii.


A II-a ediție de cross country - Călătorie între cer și pământ 2014

Marţi, 27 Mai 2014 18:29 Publicat in Turism

Si iata-ne ajunsi la a 2a editie a cursei de MTB XC de la Targu Ocna, Calatorie intre Cer si Pamant.
LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner