1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Armenii în vizită la Târgu-Ocna

Luni, 19 Noiembrie 2012 02:00 Publicat in Actualităţi

Cu glasuri calde de copii, care le-au urat bun venit, asa au fost intâmpinati oaspetii armeni care s-au aflat in cursul zilei de duminica, 18 noiembrie, in orasul-statiune Târgu Ocna. Ambasadorul Armeniei in România, Hamlet Gasparian, P.S. Datev Hagopian, Intâistatatorul Bisericii Armene in tara noastra, Varujan Pambuccian, liderul grupului minoritatilor din Parlamentul României, scriitorul Vartan Arachelian si alte oficialitati armene s-au aflat in rândul oaspetilor care au poposit in orasul de la poalele Magurii, ei fiind intâmpinati, la Primaria Târgu Ocna, de catre edilul-sef Stefan Silochi si de viceprimarul Marcel David.


5 octombrie- Ziua mondială a educaţiei

Vineri, 05 Octombrie 2012 15:27 Publicat in Actualităţi

Pe 5 octombrie mapamondul îşi sărbătoreşte dascălii. Este recunoscut, astfel, meritul lor în formarea culturii, valorilor şi moralei unei societăţi. Educaţia stă, indiscutabil, la baza evoluţiei pozitive a unui stat. Ziua Mondială a Educaţiei este sărbătorită pentru prima dată de UNESCO în 1994. La 5 octombrie 1966 este semnat actul privind condiţiile de muncă, dar şi statutul de cadru didactic, în baza recomandărilor făcute de UNESCO şi Organizaţia Internaţională a Muncii.


Deschiderea noului an de învatamânt la SNPAP Târgu-Ocna

Joi, 18 Octombrie 2012 15:27 Publicat in Actualităţi

Dacă ar fi să exprim în cuvinte valoarea Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu-Ocna, ar fi cam aşa: Perseverenţă, Realizări, Organizare, Fiabilitate, Energie, Sentimente, Integritate, Onestitate, Necesitate, Angajare, Lege, Instrucţie, Stabilitate, Motivaţie....într-un cuvânt PROFESIONALISM.


Penitenciarul Spital Târgu-Ocna este evaluat

Luni, 22 Octombrie 2012 15:27 Publicat in Actualităţi

În perioada 15-18 octombrie 2012, la Penitenciarul Spital din orasul statiune Târgu Ocna, a avut loc vizita de evaluare a comisiei de experti din partea Comisiei Nationale de Acreditare a Spitalelor (CoNAS), în conformitate cu Legea 95/2006 privind reforma în sistemul sanitar, care prevede ca pâna în vara anului 2015, toate spitalele din tara sa fie evaluate si acreditate pentru serviciile medicale si standardele medicale oferite la nivel european.


Prof. Corneliu Stoica-un istoric pentru Staţiunea Târgu-Ocna

Luni, 17 Septembrie 2012 15:26 Publicat in Personalităţi

Pentru un profesor deosebit şi un istoric excepţional îi urez un călduros LA MULŢI ANI pentru aniversarea zilei de naştere sărbătorită pe 18 septembrie.


Festivitatea de începere a noului an şcolar 2012-2013

Luni, 17 Septembrie 2012 15:26 Publicat in Actualităţi

Pe 17 septembrie 2012, Şcoala cu Clasele I-VIII nr.2 din staţiunea turistică Târgu-Ocna, la fel ca şi celelalte şcoli din oraş, şi-a aşteptat copii pentru un nou an şcolar.


In memoriam - 136 de ani de la trecerea în nefiinţă- Costache Negri

Vineri, 28 Septembrie 2012 15:26 Publicat in Actualităţi

Astăzi se împlinesc 136 de ani de la trecerea în nefiinţă a marelui om, Costache Negri. Mormântul lui Costache Negri se află în Staţiunea turistică de interes naţional Târgu-Ocna.


Teatrul - o dependenţă frumoasă

Luni, 31 Octombrie 2011 15:26 Publicat in Actualităţi

Un actor care a învăţat cât de important este să te priveşti, ca om şi ca artist, din mai multe puncte de vedere. A început cu atletismul. Pasiunea pentru film i-a mijlocit drumul către teatru. Aparent, ajuns pe scenă din pură întâmplare.


Resfinţirea Bisericii Răducanu

Vineri, 14 Septembrie 2012 13:25 Publicat in Actualităţi

Pe 16 septembrie 2012, a avut loc resfinţirea unui loc special...Biserica Răducanu din staţiunea turistică Târgu-Ocna. După mai bine de un deceniu de eforturi susţinute, considerată punct de referinţă pe harta pelerinajului la poalele munţilor Măgura, biserica monument „Buna Vestire” va fi resfinţită de IPS Arhiepiscop Ioan al Covasnei şi Harghitei şi PS Episcop-vicar Ioachim Bacauanul, alături de un sobor de preoţi.


Modificări cu privire la examenul de absolvire al agenţilor de penitenciare

Miercuri, 12 Septembrie 2012 13:25 Publicat in Actualităţi

In Monitorul Oficial al Romaniei, partea I, nr. 644 din data de 10 septembrie 2012 a fost publicat Ordinul ministrului justitiei nr. 2666/2012 privind modificarea si completarea anexei nr. 2 la Ordinul ministrului justitiei si libertatilor cetatenesti nr. 1.558/C/2009 pentru aprobarea Metodologiei de organizare si desfasurare a concursului de admitere in Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna si a Metodologiei de organizare si desfasurare a examenului de absolvire a cursurilor cu durata de un an la Scoala Nationala de Pregatire a Agentilor de Penitenciare Targu Ocna.


Un spectacol incendiar la Moto Show Oneşti - 2012

Marţi, 04 Septembrie 2012 13:25 Publicat in Actualităţi
Pe o vreme splendida si in fata a peste 5.000 de spectatori, intr-un loc ideal pentru demonstratiile automobilistice, pe B-dul Oituz (in zona Bibliotecii Municipale si Primariei), la Onesti s-a desfasurat sâmbata un adevarat regal moto si automobilistic. Pentru acest eveniment – “Onesti Motor Show”, locuitorii municipiului de pe Trotus au devenit nerabdatori inca de vineri seara, dupa o prealabila punere in tema cu asigurarea zonei de demonstratii precum si cu efectuarea unor probe pe pista de incercare, de catre autoturismele pentru raliuri.

Comemorare Bicentenar Costache Negri şi Centenar Palatul administrativ

Sâmbătă, 18 August 2012 13:25 Publicat in Actualităţi
Pe 18 august 2012 am aniversat Bicentenarul unui OM, născut pe 14 mai 1812 şi care îşi are odihna de veci în Staţiunea turistică Târgu-Ocna...Este vorba despre... Costache Negri, fiul al unui boier înstărit. Educația școlară și-a făcut-o în casa părintească și la curtea domnitorului Ioniță Sandu Sturdza, a cărui soție era mătușa mamei lui, și apoi la Chișinău și Odessa. În 1834, a fost trimis pentru studii în Franța și Italia. S-a întors în Moldova la sfârșitul anului 1841.

Zilele staţiunii turistice Târgu-Ocna în 2012

Marţi, 14 August 2012 13:22 Publicat in Actualităţi
S-a mai încheiat o festivitate de organizare a Zilelor staţiunii turistice de interes naţional Târgu-Ocna. Mulţumesc organizatorilor pentru implicarea lor în desfăşurarea acestor festivităţi.

Pagina 20 din 20


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner