1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra


Ofertele educaționale a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor

Vineri, 21 Martie 2014 14:20 Publicat in Actualităţi
Începând cu data de 24 martie 2014, specialişti din cadrul celor trei unităţi din Tg. Ocna care aparţin sistemului administraţiei penitenciare, respectiv Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare, Centrul de Reeducare şi Penitenciarul Spital, vor desfăşura o campanie de informare şi promovare a ofertei de şcolarizare a Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, pentru anul 2014, în cadrul instituţiilor de învăţământ preuniversitar din localitatea Tîrgu Ocna, precum şi localităţile limitrofe.

"Privește cu încredere spre viitor" o nouă campanie de promovare a carierei profesionale la SNPAP

Luni, 17 Martie 2014 09:42 Publicat in Actualităţi
Începând cu data de 17 martie 2014, specialişti din Penitenciarul Spital Târgu Ocna, vor derula o campanie de prezentare şi promovare privind admiterea din anul 2014 în unităţile de învătământ ale sistemului penitenciar, dar şi a instituţiilor partenere la procesul de învăţământ din MApN şi MAI care formează personal pentru penitenciare.


Primăvara credinţei ortodoxe, sărbătorită în Târgu Ocna.

Miercuri, 12 Martie 2014 12:00 Publicat in Actualităţi

Primăvara credinţei ortodoxe, sărbătorită în Târgu Ocna.


Concert extraordinar "2 vieți pentru muzică" în Sala de spectacole "Florin Piersic" - Mina Trotuș

Marţi, 04 Martie 2014 09:38 Publicat in Actualităţi

Pe 28 martie ora 18.30, Mina Trotuș va găzdui concertul extraordinar "2 vieți pentru muzică" susținut de Daniela Vlădescu și Bianca Ionescu. Acesta se va desfășura în sala de spectacole "Florin Piersic" ce se află la peste 240 m adâncime. În program vor fi arii și duete celebre, cantzonete, șlagăre românești și internaționale.


Problemele si beneficiile turismului balnear, dezbatute in salina de la Targu-Ocna

Luni, 03 Martie 2014 13:05 Publicat in Actualităţi

La conferinta organizata de Societatea Nationala a Sarii au participat medici de familie si specialisti din Sanatate, impreuna cu reprezentanti ai unor institutii cu atributii in domeniu.


Statiuni montane

Vineri, 21 Februarie 2014 15:37 Publicat in Turism

Slănic Moldova şi Târgu Ocna, două oraşe care par desprinse definitiv din agitaţia citadină. Două oraşe atipice, unde nu zăreşti nici tramvai, nici troleu. Sunt două localităţi în care, dacă ai ajuns ca turist, ai senzaţia că timpul s-a oprit. Adevărul vă prezintă, în cadrul celei mai frumose campanii ”Adevărul” - „125 de locuri pentru care iubim România. Jurnal de vacanţă“, un reportaj din Bacău.


Bilanțul Spitalului penitenciar Târgu-Ocna

Luni, 10 Februarie 2014 11:14 Publicat in Actualităţi

Vineri 07.02.2014, la sediul Penitenciarului Spital Targu Ocna s-a desfasurat sedinta de bilant a activitatii pentru anul 2013, cu aceasta ocazie directorul unitatii comisar şef de penitenciare Dr. Denise Anca OLAR a prezentat Raportul de activitate in care a fost evidentiata intreaga activitate din anul precedent si modul in care au fost indeplinite sarcinile de serviciu ce au revenit fiecarui sector de activitate.


Bilanțul SNPAP Târgu-Ocna pe anul 2013

Sâmbătă, 08 Februarie 2014 19:36 Publicat in Actualităţi
Vineri, 7 februarie 2014, începând cu ora 10, a avut loc în Sala de Festivităţi a unităţii, şedinţa de bilanţ al activităţilor desfăşurate la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, în anul 2013, la care au participat echipa de management, personalul unităţii iar în calitate invitat, domnul Primar al Oraşului Staţiune Tg. Ocna, economist Ştefan Şilochi.

Castelul lui Costache Negri din Târgu-Ocna

Marţi, 04 Februarie 2014 19:47 Publicat in Turism

Unul dintre insemnatii revolutionari pasoptisti din Moldova a fost Costache Negri. Mostenitor al unei mosii la Galati, el o va vinde si va cumpara o constructie neterminata la Targu Ocna, localitate de unde se trageau niste rude de-ale lui Alecsandri, cu care era prieten.Târgu-Ocna - orașul în care credința se află pe trei nivele

Vineri, 10 Ianuarie 2014 12:01 Publicat in Turism

Despre Târgu-Ocna, orăşelul-staţiune cu 13.000 de locuitori de pe Valea Trotuşului, am auzit păreri fel de fel, toate îndemnându-mă să calc măcar o dată pe pământ de sare şi să respir aerul de pe Măgura Ocnei ▲ Până să ajungi sus, la mănăstirea cu hramul „Înălţarea Domnului“, la fiecare întorsătură de drum întâlneşti pietre memoriale amintind de luptele din principalele războaie la care au participat românii, care şi-au dat viaţa „întru propăşirea neamului românesc“LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner