1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

Valoarea unei stațiuni este creată de suma tuturor factorilor incontestabili. Din dragoste pentru staţiune.

Scris de  Administrator 11 Octombrie 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

Totul pleacă de la valoarea copiilor noștri care au înțeles că educația lor este cel mai important lucru , este dată de  valoarea profesorilor care prin pregătirea și dăruirea lor ajung să creeze OAMENI, este dată de valoarea părinților care prin dragostea lor față de copiii, le cultivă în suflet lor respectul, bunul simț, generozitatea, credința, iertarea, dăruirea, dragostea...etc. Valoarea unei stațiuni este dată de cei care o conduc. Fiind aleși de către locuitorii ei, ar trebui să facă tot ce le stă în putință pentru modernizarea și ridicarea ei la un nivel turistic internațional. Nu să ajungă să se folosească de valorile pe care stațiunea le are și să-și îmbogățească lor venitul sau rudelor. Să conștientizeze că orice comision din orice afacere încheiată din contul bugetar al primăriei aparține de fapt târgocnenilor...nu lor. Iar acele comisioane să fie investite în locuri de joacă pentru copiii noștri, în bănci pentru turiștii noștri, în educație...(plus alte mii de lucruri care se pot crea în această stațiune minunată. Acum am dat niște exemple.). Mai pot adăuga că valoarea unei stațiunii stă în istoria ei, stă în turiștii și vizitatorii care ne trec pragul, stă în frumusețile peisagistice ce le deține, stă în adevărații OAMENI ce locuiesc în ea.

Astfel spus, doresc să mulțumesc tuturor elevilor care au înțeles că valoarea lor stă în educația lor, tuturor profesorilor care prin dăruirea lor au creat asemenea valori, tuturor părinților care prin ceea ce au făcut, au creat viitoarea coloană vertebrală a noilor OAMENI care vor ridica valoarea acestei stațiuni. Mulțumesc tuturor locuitorilor care prin respectul lor, prin munca și dăruirea lor profesională au pus o cărămidă la baza istoriei noastre. Tot ce îmi doresc este să putem construi împreună o lume mai bună.

În cursul analizei efectuate de Ministerul Educației Naționale cu privire la rezultatele elevilor la sfârșitul clasei a VIII-a, a fost comparată media de absolvire a ciclului gimnazial (clasele V-VIII) cu media notelor obținute la Evaluarea Națională la sfârșitul clasei a VIII-a. Această diferență a fost calculată pentru fiecare elev, apoi centralizată pe școală, pe județ și pe țară.

Analiza a relevat că există școli la care, în medie, rezultatele la Evaluarea Națională sunt mai bune decât cele obținute pe parcursul anului școlar, ceea ce indică exigență pe parcursul anului școlar și corelarea notelor cu nivelul real al elevilor. Există însă și școli la care rezultatele la Evaluarea Națională au fost mult mai slabe decât cele obținute, în medie, la clasă. Aceasta poate indica lipsă de exigență, ușurință în acordarea notelor mari, ceea ce nu poate decât să dăuneze elevilor care, în acest fel, nu își cunosc nivelul real.

Pentru informarea opiniei publice atașăm aici analiza diferențelor (calculate pentru elevii care au exprimat opțiuni la admiterea în învățământul liceal de stat) atât la nivel național (primul fișier), cât și pentru fiecare județ în parte, precum și informațiile legate de măsurile deja anunțate de către Ministerul Educației Naționale.

1. Școala gimnazială nr.2 Târgu-Ocna având un număr de 57 de elevi, având media mediilor de absolvire a claselor V-VIII de 8,57; având media mediilor rezultatelor de la evaluare națională de 7,44; având diferența mediei mediilor de la evaluare națională V-VIII de -1,14 ocupă astfel locul 24 de pe tot județul Bacău și locul 907 la nivel de țară.

2. Școala gimnazială nr.1 Târgu-Ocna având un număr de 57 de elevi, având media mediilor de absolvire a claselor V-VIII de 8,73; având media mediilor rezultatelor de la evaluare națională de 7,37; având diferența mediei mediilor de la evaluare națională V-VIII de -1,36 ocupă astfel locul 35 de pe tot județul Bacău și locul 1.280 la nivel de țară.

3. Școala gimnazială nr.7 Târgu-Ocna având un număr de 7 de elevi, având media mediilor de absolvire a claselor V-VIII de 7,50; având media mediilor rezultatelor de la evaluare națională de 3,09; având diferența mediei mediilor de la evaluare națională V-VIII de -4,43 ocupă astfel locul 162 de pe tot județul Bacău și locul 5.781 la nivel de țară.

Felicitări tuturor și vă mulțumesc în numele tuturor OAMENILOR ce locuiesc în acest loc binecuvântat de Dumnezeu. Atâta timp cât construim coloana copiilor noștri  din respect, bun simț, dragoste, dăruire, afecțiune, credință și iertare nimeni și nimic nu le va putea dărâma statutul lor de OM.

Sursa statisticilor este dată de către: Ministerul Educației Naționale

Fisier cu statisticile date de către Ministerul Educației Naționale găsiți mai jos.

 

 

 

 

Ultima modificare la Vineri, 11 Octombrie 2013 19:21
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner