1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

Un nou pas către recunoaşterea unei valori - SNPAP Târgu-Ocna

Scris de  Administrator 28 Februarie 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

 

În acest context, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna traversează în prezent o etapă semnificativă în procesul de creştere a calităţii actului didactic şi instructiv-educativ pe care îl asigură, aflându-se în plină derulare procedura de acreditare a şcolii de către Ministerul Educaţiei Nationale.

Acest proces complex implică recunoaşterea şcolii ca instituţie de învăţământ, parte a sistemului naţional de educaţie, care asigură prin cursuri postliceale „de zi”, cu durata de un an şcolar, pregătirea tinerilor în calificarea profesională de „agent de penitenciare”, nivel 3, calificare menţionată şi în Legea nr. 1/2011 – legea educaţiei naţionale.

escortareO etapa obligatorie a procedurii de acreditare este evaluarea externă a instituţiei de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar – Ministerul Educaţiei Naţionale, motiv pentru care, în perioada 25 – 26 februarie 2013, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a fost evaluată de către o echipă de experţi evaluatori din cadrul acestei instituţii. evidenta

Evaluarea externă efectuată de către experţii ARACIP a avut ca obiectiv verificarea respectării cerinţelor stabilite prin standardele de acreditare şi de evaluare a unităţilor de învăţământ preuniversitar, în ce priveşte capacitatea instituţională, eficacitatea educaţională şi managementul calităţii.

sala cursAtingerea şi menţinerea unui standard ridicat în formarea si pregătirea personalului din sistemul penitenciar sunt posibile numai în condiţiile orientării spre performanţă a activităţii educaţionale şi a unui management instituţional performant în cadrul instituţiilor de învăţământ şi pregătire profesională proprii.

În ţara noastră, formarea iniţială a agenţilor de penitenciare se realizează exclusiv de către Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, instituţie aparţinând sistemului de apărare, ordine publică şi securitate naţională, aflată în subordinea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, Ministerul Justiţiei.

Ultima modificare la Joi, 28 Februarie 2013 13:21
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner