1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

Târgocneanca Tatiana Iekel - prima soție a lui Florin Piersic

Scris de  Administrator 21 Decembrie 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

In uma cu 52 de ani, Florin Piersic se indragostea de actrita Tatiana Iekel, fascinat de frumusetea si talentul ei, iar dupa doi ani, Tatiana devenea prima sotie a actorului.
La implinirea varstei de 78 de ani, ea a acordat un interviu in exclusivitate pentru Acces Direct, povestind despre casnicia ei cu marele actor, dar si motivul real al despartirii. Târgocneanca Tatiana Iekel este o reputată actriţă din România, care s-a născut la Iaşi, în anul 1932. Cu o carieră de invidiat pe scena artistică din ţara noastră, ea s-a impus prin delicateţe, talent şi discreţie. După absolvirea Facultăţii de Teatru, ea a fost repartizată la Teatrul Mic din Bucureşti, unde a jucat până la vârsta pensionării. Această celebră doamnă a teatrului românesc a fost prima femeie care a reuşit să-l determine pe legendarul actor şi mare cuceritor Florin Piersic să o ducă la altar.

Povestea lor de iubire a început în anul 1958, la Paris. Cei doi s-au căsătorit în anul 1960 şi s-au despărţit în anul 1974. Din mariajul lor a rezultat un copil, Florin Piersic Junior care, ulterior, a urmat aceeaşi carieră ca şi părinţii săi celebri.

De altfel, Juniorul a fost cel care şi-a distribuit mama în film după pensionare. Tatiana Iekel a apărut în scurtmetrajul "Reclama", cu care Florin Piersic Junior a debutat ca regizor şi scenarist, şi în lungmetrajul "Fix alert".

Într-un interviu pe care l-a acordat în urmă cu câţiva ani pentru emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1, Tatiana Iekel a vorbit despre povestea ei de iubire cu Florin Piersic, mărturisind că acesta nu a fost marea ei dragoste.

"Nu a fost iubirea vieţii mele. N-aş putea să spun asta. Iubirea vieţii mele a început când aveam 13 ani şi eram elevă la iaşi. El a fost cea mai mare iubire a vieţii mele şi ne-am despărţit din cauza lui Florin", a declarat atunci Tatiana Iekel.

"Este un om care ar fi trebuit să fie liber toată viaţa... Era un crai veşnic curtat... Se îndrăgostea de toate partenerele cu care juca, iar la un moment dat s-a îndrăgostit atât de tare de una dintre partenerele lui şi i-am spus că e mai bine să ne despărţim", a mai spus faimoasa actriţă.

 

tatiana2 a570668ea8tatiana6 e4a064928e

Sursa: Libertatea

Actrita a povestit cum l-a cunoscut pe Florin Piersic, care "era frumos ca un zeu" si a vrajit-o cu declaratii de dragoste.

"Am jucat in 'Zboara Cocorii' si de fapt asta a fost momentul in care Florin, care tocmai termina institutul pe vremea aceea, vezi draga Doamne a facut o crampa pentru mine. A inceput sa imi dea telefoane si sa ma caute si toti imi spuneau ca Florin Piersic te iubeste, e indragostit de tine. Era frumos ca un zeu si era normal sa ma impresioneze cu declaratiile lui", a relatat Tatiana Iekel.

Ea a vorbit si despre problemele din casatorie si multe "iubiri" ale lui Florin Piersic.

"Era un crai vesnic curtat, dar din fericire nu mi-a fost teama, pentru ca eu nu am fost niciodata geloasa. El era gelos, facea uneori scene de geolozie. El se indragostea de toate partenerele cu care juca si pe scena si in filme si, la un moment dat, s-a indragostit foarte tare de una din partenerele lui si cand am vazut ca lucrul asta e atat de important pentru el i-am spus ca e mai bine sa ne despartim. Pana la urma a trebuit sa accepte treaba asta", a mai spus actrita.

Tatiana Iekel a marturisit ca, in ciuda problemelor, acum are o relatia de invidiat cu Florin Piersic.

Sursa: Stiri de Cluj

 

Tatiana Iekel

 

 

Actorul de 77 de an ani şi mult mai tânăra lui parteneră de scenă Medeea Marinescu (39 de ani) s-au prezentat zilele trecute în faţa publicului din Târgu Ocna, punând în scenă piesa “Străini în noapte”, la câteva zeci de metri sub pământ. “Nu m-am gândit vreodată că o să jucăm această piesă într-o mină de sare. Am fost impresionat de acestă idee şi am fost de acord pentru că ne e drag publicul care ne vede mai rar. La Târgu Ocna nu jucasem până acum, iar legăturile mele cu acest oraş sunt vechi pentru că soţia mea, mama lui Florin Piersic jr, actriţa Tatiana Iekel, e din această localitate. Iar faptul că sala de spectacole inaugurată îmi poartă numele e un gest care m-a lăsat cu gura căscată şi cu sufletul topit“, ne-a declarat emoţionat marele actor.

Mai mult: Libertatea

 

 

 

Ultima modificare la Sâmbătă, 21 Decembrie 2013 16:12
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner