1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

Respectarea regulilor de circulaţie, conducere preventivă şi respectarea normelor de conduită ca pieton

Scris de  Administrator 26 Noiembrie 2016 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

Doresc să mulţumesc pe această cale Şcolii naţionale de pregătire a agenţilor de penitenciare şi Poliţiei locale a staţiunii pentru desfăşurarea acestei prelegeri. Foarte mulţi tineri mor în urma unui accident auto. Dar aceste pierderi trebuie să rămână obligatoriu şi cu învăţăminte, altfel, viaţa ne poate repeta lecţia. Sunt tineri, teribilişti, inocenţi, care nu ţin cont de anumite reguli elementare de trafic, de adaptarea stilului de condus la condiţiile meteo, etc. Şi astfel ajung să fie victime sau mai rău...decedaţi. Iar în situaţia ultimului accident în care un tânăr de peste 20 de ani şi-a pierdut viaţa, prietenii acestuia ar trebui să meargă prin fiecare clasă şi să explice celorlalţi ce înseamnă pierderea unui prieten drag lor, să îi înveţe pe alţii să înveţe din greşelile altora, nu din greşelile lor. Sunt clipe şi momente pe care nu le mai poţi aduce înapoi. Trăiţi prudent, cu înţelepciune, atenţie şi conştientizare. Trăiţi frumos....!

Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna, instituție de învățământ aflată în subordinea Administrației Naționale a Penitenciarelor din cadrul Ministerului Justiției, școlarizează anual tineri cu vârste cuprinse între 18 și 35 ani.  Având în vedere că o parte dintre aceștia sunt posesori de autoturisme, iar ceilalți au calitatea de pieton, în data de 24 noiembrie 2016, începând cu ora 13.30, lucrători din cadrul Poliției Stațiunii Tîrgu Ocna - compartimentele circulație și ordine publică, respectiv doamna subinspector Mădălina BĂLAN și domnul agent șef principal George POSTOLACHE, au susținut elevilor școlii o prelegere referitoare la ”Respectarea regulilor de circulație, conducere preventivă și respectarea normelor de conduită ca pieton pe drumurile publice”.

Au fost abordate aspecte privind creșterea siguranței rutiere și conștientizarea pericolelor care pot apărea în traficul rutier, scopul prelegerii fiind prevenirea accidentelor rutiere și adoptarea unui comportament responsabil atât la volanul mașinii, cât și în deplasarea pe drumurile publice.

Poliţiştii au discutat cu elevii, oferindu-le sfaturi şi răspunsuri la întrebări, discuţiile fiind interactive şi de interes.

Pentru a evita evenimentele neplăcute, polițiștii au recomandat tinerilor elevi să depună eforturi concentrate pentru creșterea siguranței rutiere și să fie conștienți de pericolele ce pot apărea în traficul rutier.

Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner