1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

Rețea de contrabandă cu țigări decapitată la Târgu Ocna

Scris de  Administrator 20 Iulie 2010 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)

Ora 17.20 În luna aprilie a acestui an Victor Bodea a fost oprit în trafic de lucrători ai Poliției Rutiere Bacău și în mașina Audi Q7 pe care o conducea s-au găsit 8.000 de pachete netimbrate de țigări. În prima fază, Bodea a încercat să ”negocieze” cu echipajul de poliție iar apoi a recurs la o serie de amenințări.

Surse apropiate anchetei afirmă că afaceristul din Târgu Ocna s-a lăudat în fața echipajului care l-a oprit în trafic că are relații sus-puse cu capi ai Inspectoratului de Poliție Județean Bacău. Echipajul a fost însă de neînduplecat iar Bodea a fost amendat pentru trafic de țigări și i s-a confiscat toată marfa.

Ora 16 50. Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Bacău afirmă că nu are habar despre ”activitatea” cu țigări netimbrate din zona Târgu Ocna.Totodată, ei nu au putut emite un punct de vedere oficial față de faptul că pe drumurile publice circula o mașină tixită cu țigări netimbrate ce avea numere de înmatriculare false.

Nu avem nicio informație în acest sens. Nu este activitatea noastră. Așteptăm informații de la ofițerii din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Bacău”, a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al IPJ Bacău.

Ora 16. 35 Comisarul șef Benone Marian Matei din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Bacău a refuzat să declare dacă descinderea de astăzi este doar o primă etapă a unei anchete vaste în care sunt implicate autorități ale administrației locale și județene dar și polițiști. ”Deocamdată acestea sunt doar supoziții. Se va emite în această seară un comunicat oficial”, a precizat comisarul șef Matei care nu a negat faptul că ”afacerea” cu țigări a familiei Bodea s-a desfășurat sub protecția unor polițiști.

Ora 16.20 În urmă cu zece minute jandarmii au percheziționat și garajul lui Bodea aflat la parterul unui bloc situat în zona bisericii Sfinții Voievozi din Târgu Ocna. De acolo s-au ridicat sute de cartușe cu țigări netimbrate. Totodată, sunt percheziționate și autoturismele familiei Bodea.

Vecinii adunați la fața locului afirmă că activitatea familiei Bodea este cunoscută de multă vreme. Afacerea este dirijată de soția omului de afaceri care, cu o mașină Dacia veche, distribuia cartușe de țigări la mai multe magazine din județ.

Punctele de întâlnire cu patronii magazinelor erau bine cunoscute dinainte. Unul din punctele cheie era salcia din fața Grădiniței nr. 2 din Târgu Ocna. La fiecare astfel de transport era schimbat numărul mașinii. ”I-am văzut de mai multe ori pe soții Bodea cum se întâlnesc cu tot felul de patroni de magazine cărora le livrau baxuri cu țigări. Mașina este veche, ca să nu dea de bănuit, deși cei doi dețin un autoturism Audi Q7 și un Audi A4”, a declarat unul dintre vecinii lui Bodea care nu a vrut să-și divulge numele.

În acest moment procurorii însoțiți de jandarmi și mascați percheziționează vila lui Victor Bodea situată pe strada Costache Negri din Târgu Ocna. Se pare că Bodea este capul unei rețele de traficanți de țigări netimbrate aduse din Republica Moldova și Ucraina.

Surse neoficiale afirmă că în Târgu Ocna există o adevărată rețea cu țigări iar Bodea le distribuia în mai multe magazine și restaurante din județul Bacău. În momentul descinderii Victor Bodea nu era acasă și a fost adus ulterior de mascați cu un taxi, se pare de la restaurantul pe care omul de afaceri îl deține în Târgu Ocna.

Sursa: Adevarul

Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner