1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

Procesiunea icoanelor la Târgu-Ocna

Scris de  Administrator 25 Martie 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

În staţiunea turistică de interes naţional Târgu-Ocna, zeci de credincioşi au participat, astăzi, 24 martie 2013, la procesiunea Icoana – fereastră spre Dumnezeu.
   
Evenimentul a fost organizat de parohia Târgu-Ocna  în parteneriat cu Protopopul de Onesti – Pr. Alupei Constantin şi s-a desfăşurat pe traseul dintre Biserica Precista şi Biserica Răducanu.   

Procesiune a fost condusă de Protopopul de Onesti – Pr. Alupei Constantin care la final le-a vorbit credincioşilor despre Duminica Ortodoxiei şi despre sfintele icoane.   

„Icoana face parte din pedagogia harică a credinţei întrucât ea sensibilizează sufletul pentru întâlnirea personală faţă către faţă cu Hristos. Icoana evocă vizual pe Hristos pentru ca omul să-L invoce esenţial pe Hristos, să-L cheme în sufletul şi casa sa. Icoana reaminteşte credinciosului şi Bisericii întregi că deşi înălţat la Ceruri Hristos Cel răstignit şi înviat este tainic prezent acolo unde numele Său este chemat des. Icoana reaminteşte că faţa lui Hristos rămâne mereu îndreptată spre lume deşi ea nu este văzută de ochii trupeşti. Icoana este o epifanie spirituală permanentă care invită la trăirea comuniunii spirituale cu Hristos prin rugăciune. Ea este un ajutor în actul rugăciunii înţeleasă ca vorbire cu Hristos sau ca întâlnire cu El faţă către faţă”, a spus Preasfinţia Sa.

Foto: Tody

Ultima modificare la Luni, 25 Martie 2013 18:11
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro

Articole asemanatoare (dupa cuvinte)

sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner