1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

Perchezitii la traficanti de droguri din Targu Ocna si Comanesti. 7 persoane au fost arestate.

Scris de  Administrator 13 Aprilie 2014 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)
Doresc să mulțumesc tuturor serviciilor implicate în această acțiune. Vă mulțumesc pentru că acordați tinerilor, dreptul de a alege ceva mai bun pentru viața lor, și nu să aleagă acest "viciu" distructiv. Vă doresc să eliminați acest rău de la rădăcină, pentru a nu mai face victime în rândul tinerilor.
(11 aprilie, ora 15:45) Şapte persoane, constituite în două două grupări infracţionale specializate în traficul de droguri de risc, au fost reţinute în oraşele Târgu Ocna şi Comăneşti în urma unor acţiuni derulate de poliţiştii BCCO Bacău şi procurorii serviciului teritorial al DIICOT.
,,Au fost prinşi în flagrant, mai întâi, doi bărbaţi având vârste de 29 şi respectiv de 30 de ani în timp ce încercau să comercializeze 50 de grame de cannabis. Ulterior, în urma efectuării a opt percheziţii domiciliare la locuinţele membrilor celor două grupări infracţionale, au fost identificate şi ridicate, în vederea cercetărilor, 800 de grame de cannabis cu o valoare de aproximativ 45.000 de lei, 1.234 de lei, două laptop-uri, 10 telefoane mobile şi un dispozitiv cu lampă UV confecţionat artizanal', a precizat vineri, pentru AGERPRES, inspector principal Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.
 
Potrivit unor surse din cadrul anchetatorilor, membrii grupărilor infracţionale erau suspectaţi că, în perioada 2013-2014, ar fi comercializat droguri în oraşele Comăneşti şi Dărmăneşti, precum şi în municipiul Bacău.
 
În urma probatoriului administrat în aceste cazuri, şapte persoane, cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani, toate din judeţul Bacău, au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Tribunalului Bacău, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi constituire în grup infracţional organizat.
 
,,La acţiune, ce a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale a I.G.P.R, au mai participat poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Bacău, precum şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău', a mai indicat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău. (AD)
Sursa: Agerpres
Ultima modificare la Duminică, 13 Aprilie 2014 09:16
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner