1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

La mulți ani de ziua voastră, stimați profesori făurători de înțelepciune.

Scris de  Administrator 05 Octombrie 2014 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

Ziua de 5 octombrie este desemnată, pe plan mondial, sărbătoarea profesională a profesorului. În mai multe țări, Zilele profesorilor sunt destinate a fi zile speciale pentru aprecierea cadrelor didactice. Unele dintre ele sunt sărbătorite la sfârșitul săptămânii, în timp ce altele sunt celebrate în timpul zilelor lucrătoare. Între 1965 și 1994 era prima duminică din octombrie. Din 1994 este pe 5 octombrie pentru a coincide cu sărbătoarea mondială a profesorului (stabilită în 1994 de UNESCO).

Această zi mai este considerată şi Ziua Mondială a Educaţiei, deci o combinaţie perfectă între dascăl şi munca sa de a învăţa pe cineva cum să înveţe.

E iarăşi toamnă, iar chipul tău blând mai dăruieşte căldură şi ne cheamă spre lăcaşul înţelepciunii. Tu eşti cel care ne faci iniţierea în valsul vieţii cotidiene, munceşti  împreună cu noi la realizarea viselor noastre şi te bucuri de fiecare pas al nostru făcut cu succes.

Astăzi, reprezentanţii acestei nobile munci primesc în dar flori şi cuvinte de felicitare din partea discipolilor, însă cel mai frumos cadou pentru ei îl constituie, de obicei, roadele muncii sale (reuşitele vlăstarelor poporului nostru). Munca realizată de profesori, trebuie apreciată în fiecare zi, nu doar o dată în an, deoarece în spatele fiecărui om, fie el bogat sau sărac, celebru sau modest se află un dascăl, care a contribuit, în mare parte, la temelia personalităţii lui. El e cel care a crescut plugari, zidari,  medici, economişti, jurişti etc.

 Să analizăm lucrurile direct, întrega societate trece prin mâinile bătătorite de înţelepciune a dascălilor. Cadrele didactice stau la baza formării şi dezvoltării naţiunilor şi civilizaţilor.

Ultima modificare la Duminică, 05 Octombrie 2014 12:07
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner