1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

Florin Piersic va inaugura o sală de spectacole în Mina Salina

Scris de  Administrator 09 Octombrie 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

Managerul general SALROM, târgocneanul Aurel Bucur, a precizat că în maximum 20 de ani Mina Salina își va schimba principalul obiect de activitate și trebuie construită o strategie pentru menținerea interesului față de această locație. Cea mai indicată este atragerea turiștilor prin promovarea unor acțiuni de interes național, desfășurate în subteran. Seria de activități a debutat cu organizarea unui concurs de șah în Mina Salina, pentru că această locație oferă cele mai bune condiții climatice, efectul benefic al aerului din mina de sare este cunoscut.

Mina Salina„Eu îmi doresc foarte mult dezvoltarea Salinei, a turismului în Salina Târgu-Ocna având în vedere și scăderea perspectivei de exploatare a sării. Trebuie să promovăm un alt obiect de activitate pentru dezvoltarea Salinei și implicit a stațiunii Târgu-Ocna. Până la finele anului, cel târziu de Sfânta Varvara, pe 4 decembrie, vom inaugura o sală de spectacole care este într-un stadiu de 50% realizată. Iar primul invitat de onoare este prietenul Florin Piersic, care mi-a promis că va fi prezent mai ales ca această sală îi va purta numele. Pentru prima dată în subteran va fi pusă în scenă piesa de teatru «Străini în noapte» jucată de maestru împreună cu Medeea Marinescu, în regia lui Radu Beligan. Nu ne oprim aici, vor urma concerte de muzică de cameră, corală și ateliere de pictură. Turismul reprezintă o importantă sursă de promovare și de venit, dar am în vedere dezvoltarea tuturor domeniilor de activitate și mă refer la aducerea de noi linii de paletizare și de ambalare a sării în pungă și în sac. Pentru prima dată în România, îmi propun să realizăm două depozite în zăcăminte de sare pentru gaze naturale, este un proiect ambițios pe care îl vom definitiva în 5-10 ani“ – a declarat Aurel Bucur.

Sursa: Ziarul de Bacau

 

Parcă îl și văd pe maestru spunând:

"Vă pup măi ciocoflendelor, măi târgocnenilor... Ptiuuu da ce bine este aicea la voi în mină. O să revin cu plăcere de fiecare dată..." Te așteptăm maestre (sau excelență....așa cum spuneați dumneavoastră odată...;) )

 

 

Ultima modificare la Miercuri, 09 Octombrie 2013 09:50
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner