1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

Festivitatea de absolvire a promoţiei 2013 SNPAP Târgu-Ocna

Scris de  Administrator 29 August 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

În fiecare an Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna duce mai departe tradiţia organizării Festivităţii de absolvire cu ocazia acordării gradului de „agent de penitenciare” pentru promoţiile de elevi care finalizează cursurile şcolii. În acest context, joi, 29 august 2013, la sediul Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare – Tîrgu Ocna, a avut loc Festivitatea de absolvire a promoţiei 2013, cu un număr de 200 de absolvenţi (170 băieţi şi 30 fete din România) şi 10 absolvenţi din Republica Moldova (9 băieţi şi o fată).

La acest eveniment ne-au onorat cu prezenţa reprezentanţi din partea Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, directori de penitenciare, conducătorii instituţiilor din sistemul public de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională din judeţele Bacău şi Vrancea, reprezentanţii autorităţilor locale, colaboratori, alţi invitaţi.

Alături de noi la eveniment au participat invitaţi din străinătate, respectiv reprezentanţi ai Departamentului Instituţiilor Penitenciare din Republica Moldova, şi a Şcolii de Pregătire a Personalului din Straubing – Germania.

Festivitatea a avut ca momente principale citirea deciziei directorului general al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor privind acordarea gradului profesional de agent de penitenciare absolvenţilor cursului, cuvântul invitaţilor de onoare, rostirea jurământului de credinţă, intonarea imnului naţional şi defilarea proaspeţilor agenţi de penitenciare, dezvelirea plăcii de onoare a Şcolii şi premierea şefului promoţiei 2013.

Conducerea şcolii le-a transmis proaspeţilor absolvenţi aprecieri şi recunoştinţă pentru seriozitatea şi interesul de care au dat dovadă în pregătirea profesională, pentru rezultatele pe care le-au obţinut pe timpul studiilor, pentru înţelepciunea şi poate chiar curajul de a alege o profesie dificilă şi solicitantă, care presupune riscuri şi provocări permanente, presiune şi sacrificii, un efort continuu pentru înţelegerea şi respectarea demnităţii umane în condiţii deosebite.

Pentru noii agenţi, care au intrat acum în marea familie a lucrătorilor de penitenciare, absolvirea nu reprezintă un final, ci mai degrabă un nou început. Ei vor merge în unităţile în care au fost repartizaţi, cu încrederea deplină că sunt pregătiţi să facă faţă oricăror provocări şi să dovedească că sunt buni profesionişti, să tindă spre ţeluri mai înalte, pentru că vor lucra într-un sistem care încurajează deschis competiţia şi evoluţia în carieră.

Fotografii şi video de la eveniment  mai jos:

Avansare SNPAP 0185

 

 

Ultima modificare la Duminică, 08 Septembrie 2013 13:43
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner