1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

Ecologizarea şi plantarea de copaci în Parcul Măgura.

Scris de  Administrator 13 Aprilie 2013 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(1 Voteaza)

În contextul marcării “Lunii Pădurii”, în perioada 15 martie – 15 aprilie, conducerea Primariei Târgu-Ocna – Primarul , viceprimarul , administratorul public împreună cu funcţionarii publici, personalul contractual şi personalul administrativ  doresc să demonstreze că le pasă de oraşul în care locuiesc, că  vor să  îşi aducă aportul  şi în alt mod şi vor să pună umărul pentru un mediu mai bun.  Alături de aceştia, participă şi personalul  Companiei de utilităţi publice aflată în subordinea Consiliului Local.

Ecologizare Parc Magura  18Astfel  în cadrul programului de lucru din data de 13 aprilie 2013,  s-a iniţiat campania : ”Plantează un copac pentru sănătate, plantează un pom pentru staţiunea turistică Târgu-Ocna!”. Acţiunea a avut loc în parcul Măgura începând cu ora 9.00, ocazie cu care se vor planta un număr apreciabil  de  arbori şi arbuşti.

Proiectul  urmăreşte  conştientizarea  importanţei  copacilor  pentru  calitatea mediului în care trăim, pentru sănătatea fiecăruia dintre noi, precum şi rolul educativ şi de responsabilizare pe care îl are gestul de a sădi un copac.

 Este încă un prilej de a reaminti că un singur copac produce trei tone de oxigen pe an, putând susţine o familie formată din doi adulţi şi doi copii. Târgu-Ocna are nevoie  de  un parc frumos, de un parc  aşa cum odinioară era renumit în toata zona Moldovei – Parcul Nastasachi.

 

Ecologizare Parc Magura  10

Ultima modificare la Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 10:30
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner