1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

Circul AS în staţiunea Târgu-Ocna

Scris de  Administrator 09 Iunie 2011 Publicat in Actualităţi
Voteaza articolul
(0 voturi)

Artiştii din familia Cristea descind din lumea eroilor antici, cărora legendele homeriene le-au pus cununi trandafirii, pentru a le reda unicitate între oameni şi asemănare între zei. Ei sunt Traian, Remus, Carmen, Loren. AS, o paletă de cristale nepreţuite, pe firmamentul numerelor de circ.

 

Paleta de numere artistice, spectaculoase, de suspans şi divertisment, pentru că niciodată nu atrage monotonia, este continuu alta, în originalitate şi frumuseţe. Ea cuprinde: numere de magie, jonglerie, hulla-hop, limbo, spectacol al focului, înghiţitor de flăcări, fachirism, aruncător de cuţite şi topoare la ţintă vie, dresuri de căţei comici, dresuri de porumbei, dans oriental cu şarpe boa, comedie cu clovni…

Începem această timidă prezentare (nici nu poate fi altfel, aflându-ne în faţa unor artişti ce nu pot să-şi zică vreodată: „omul e muritor, sunt om, deci!”), cu Loren, micuţul lujer de crin, care învârtejeşte în numere de hulla-hop sau prinde, în premieră, pe corp, cincisprezece cercuri. Ea prezintă, de asemenea, dresură de porumbei. Privind-o, cunoscutul din lumea copiilor ia sfârşit. Devine de necrezut ceea ce execută, iar graţia ei, unduirea cu mijlocul cuprins de cercuri, ca un fir firav de lăcrămioare, vorbeşte despre faptul că în lumea circului, nu este loc pentru niciun fel de situaţie întâmplătoare, dezordonată… Totul are splendoarea unui dans de balet, suplu, urcător la suflet.

Mama ei, Carmen, se va întoarce în arenă, ea prezintă în spectacol  dresuri cu şarpe boa constrictor (dans oriental), dresură cu porumbei, magie şi prestidigitaţie, număr de jonglerie cu bulave, mingi, cercuri şi bulave cu foc. Face, de asemenea, acrobatică, flic flacuri, echilibristică, într-un cuvânt, tot ceea ce înseamnă lumea circului; este prezentatoare de spectacol, organizatoare, directoare şi coordonatoare a Circului AS, împreună cu soţul Remus Cristea, care execută, de asemenea, tot ceea ce înseamnă spectacolul de circ. A jucat şi în filmul de televiziune „Regina” – continuare la „şatra”, scena de aruncare a cuţitelor, la ruleta ţigănească (primele episoade).

Familia Cristea, înrudită cu mareşalul Ion Antonescu

Decanul de vârstă al familiei Cristea şi al circului românesc este Traian Cristea, în vârstă de 73 ani. Acest venerabil artist de circ are o spectaculoasă biografie, despre care s-a scris şi se va scrie, cât timp a fost şi va fi aşezat la locul lui privilegiat, exemplul unui om dăruit până la jertfă desăvârşirii, căutării febrile a perfecţiunii, nu adulmecând, ci urcând cu crampoane muntele acesta care-i spectacolul circului. Atât el, cât şi fratele său mai mare Dumitru, care a fost, de asemenea, artist de circ, au delectat diferite personalităţi ale istoriei României şi ale lumii cum ar fi Gheorghe Gheorghiu Dej, Kim Ir Sen, Mao Tzedun sau mareşalul Ioan Antonescu, cel care a botezat-o pe sora lor, Ana.

Impresionant în cariera sa este şi faptul că a interpretat şi nenumărate roluri în filme artistice, cum ar fi: „Şah la rege”, „Duios Anastasia trecea”, „Toate pânzele sus”, „Serbările galante”, „Dacii şi romanii”, „Dr. Faust”… A avut, de asemenea, roluri în filmele lui Castellani sau Rene Clair şi altele. Rolurile interpretate în filme i-au prilejuit lui Toader Cristea întâlnirea cu toţi marii artişti ai scenei şi cinematografiei româneşti, precum şi ai planetei, dintre care şi-i aminteşte, printre mulţi alţii, pe Jean Marais sau Johnny Weissmuller (interpretul inegalabil al celebrului personaj al junglei, Tarzan).

Acestea fiind spuse, vă invităm să luaţi parte la spectacol, arena fiind instalată în zona C-urilor (fosta Policlinică), în zilele de 10-12 iunie 2011, având următorul program:

Vineri 10.06.2011 spectacolul începe la ora 18.00

Sâmbătă şi duminică 11-12.06.2011 spectacolele vor începe la orele 15.00 şi la orele 18.00

Preţul de intrare este de 12 ron pentru copii şi 15 ron pentru adulţi.

Sursa articolului Informatorul .Vă urăm distracţie plăcută...

Secvenţe foto din cadrul spectacolului.

 

Ultima modificare la Joi, 22 Noiembrie 2012 20:05
Administrator

Administrator

Dedicat promovării Staţiunii turistice Târgu-Ocna.

Facebook: http://www.facebook.com/nometra

Website: www.nometra.ro
sus


LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner