1. Skip to Main Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Anunt publicitar 01

Casa de vanzare in Targu Ocna.
Suprafata: 100 mp locuibili si curte de 500 mp.
Plus 1500 mp (se poate vinde si pe parcele)
Locatia: Str. Poet Ion Gramada, nr.19 (aproape de Piscina cu apa sarata de langa Mina Salina)
Telefon de contact: 0737049318 sau 0734166754

Miting aviatic - 70 de ani de la ultimul zbor - Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu

Scris de Administrator 13 Iunie 2014 Publicat in Actualităţi

Pregătirile pentru mitingul aviatic de la Baza 95 Aeriană “Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu” au intrat în linie dreaptă.


Miting aerian la Baza 95 Aeriană Bacău

Scris de Administrator 18 Iunie 2014 Publicat in Actualităţi

Mii de bacauani au participat sambata dimineata la show-ul aviatic oferit de personalul Flotilei 95 Aeriana Bacau cu prilejul  comemorării a celor 70 de ani ce-au trecut de la ultimul zbor de luptă al unuia dintre așii aviației de vânătoare românești, cpt. av. Alexandru Șerbănescu.. Evolutiile de exceptie ale pilotilor civili si militari, precum si simularea unui exercitiu real de lupta i-au lasat cu sufletul la gura pe spectatori. 

Absolvirea promoției "Constantin Brâncoveanu" 2014 - SNPAP Târgu-Ocna

Scris de Administrator 28 August 2014 Publicat in Actualităţi

Joi, 28 august, în Piaţeta Primăriei oraşului Târgu-Ocna a avut loc festivitatea de absolvire a Şcolii Naţionale de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare, Promoţia ,,Constantin Brâncoveanu”, cu un număr de 202 de absolvenţi (162 băieţi şi 30 fete din România şi 10 absolvenţi din Republica Moldova).


Târgocneanul Alexandru Bogdan în echipa Cronicii cârcotașilor

Scris de Administrator 23 Septembrie 2014 Publicat in Actualităţi

Noul sezon al emisiunii de umor „Cronica Cârcotaşilor“ a debutat , la Prima TV, într-o nouă formulă după destrămarea vechii trupe, noii prezentatori, „bebeluşa“ Ioana Petric şi actorul Alexandru Bogdan, mărturisind că vor lucra în acest sezon „sub atenta îndrumare a lui Şerban Huidu“.

Ziua internațională a vârstnicilor - la a III-a ediție

Scris de Administrator 01 Octombrie 2014 Publicat in Actualităţi

În fiecare an, la 1 octombrie, toate statele membre ONU marchează, prin diverse evenimente, Ziua internațională a vârstnicilor (International Day of Older Persons). Tema lansată pentru 2014 este: "Nu lăsăm pe nimeni în urmă - promovăm o societate pentru toți".


La mulți ani de ziua voastră, stimați profesori făurători de înțelepciune.

Scris de Administrator 05 Octombrie 2014 Publicat in Actualităţi

Ziua de 5 octombrie este desemnată, pe plan mondial, sărbătoarea profesională a profesorului. În mai multe țări, Zilele profesorilor sunt destinate a fi zile speciale pentru aprecierea cadrelor didactice.

"Împreună schimbăm" - proiect ce s-a desfășurat la SNPAP Târgu-Ocna

Scris de Administrator 13 Octombrie 2014 Publicat in Actualităţi
Joi , 9 octombrie 2014, la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare a avut loc prezentarea proiectului ,, Împreună schimbăm”, proiect ce face parte din Programul Naţional de educaţie alternativă pentru minorii şi tinerii din penitenciare.

"Gratiile nu distrug suflete" - conferință ținută la SNPAP Târgu-Ocna

Scris de Administrator 21 Octombrie 2014 Publicat in Actualităţi
Vineri , 17 octombrie 2014, începând cu ora 800, Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Tîrgu Ocna a organizat Conferinţa - „Gratiile nu distrug suflete”, în cadrul căreia au fost invitaţi să susţină prelegeri domnul Octav Bjoza – subsecretar de stat în cadrul secretariatului general al Guvernului, scriitor şi preşedinte al Asociaţiei Foştilor Deţinuţi Politici, şi domnul Ioan Chertiţie – scriitor şi preşedinte al Asociaţiei Pro - Activ Memoria.

Ziua Vânătorilor de munte la a IX-a ediție

Scris de Administrator 30 Octombrie 2014 Publicat in Actualităţi

Târgu-Ocna vă invită mâine, 31 octombrie 2014, ora 12.00 să luați parte la cea de-a IX-a ediție a manifestării "Ziua Vânătorilor de munte", organizată de către Autoritățile locale și Batalionul 22 "Cireșoaia" - Vânători de munte, din localitatea Sfântul Gheorghe, jud. Covasna.

Spuneți generațiilor viitoare că noi ne-am făcut datoria.

Scris de Administrator 16 Noiembrie 2014 Publicat in Actualităţi

Pe frontispiciul celui mai frumos monument de pe Valea Trotușului, Monumentul Eroilor 1916-1919, ce se află în frumoasa stațiune turistică Târgu-Ocna, stă scrisă o certitudine: "Spuneți generațiilor viitoare că noi ne-am făcut datoria...".

Hramul Bisericii din Mina Trotuş de Sfânta Varvara în 2014

Scris de Administrator 04 Decembrie 2014 Publicat in Actualităţi

La slujba Sfintei Liturghii din locaşul de închinăciune aflat la o adâncime de 240 de metri, sub nivelul solului, au participat credincioşi din Târgu Ocna şi din alte părţi ale ţării.

LIKE on facebook


Mediatori în Târgu-Ocna

Negotiation220

  • Banner